Hoe tem je een draak

3bc44a6ce433d7e50ccab3bb6e0f11e0_1401738401Enige tijd geleden had ik geen flauw idee wie Tandloos was en ik had al helemaal geen idee wie mijn zoontje met Hikkie bedoelde. Maar ik als mama moet ook een beetje mee gaan met deze tijd, en heb nu eindelijk deel 1 en 2 gekeken van Hoe tem je een draak.

Ik moet zeggen, ik ben onder de indruk! Wat een ontzettend mooi en vooral ook leuke verhalen. Met in het tweede deel een ontzettend zielig stukje. Ik ging net als mijn zoon en dochter helemaal op in het verhaal, en genoot van de grappige stukjes met Tandloos. Vikingen zijn helemaal weer in, net als de draken waarop ze rijden/vliegen.

Onze zoon, groot fan wil het liefste alles van deze film hebben, hij rent met zijn draken door ons huis heen en speelt de grootste fantasie verhalen na.

Ja ik kan wel stellen dat Hikkie en Tandloos in ons huishouden de grootste avondturen beleven, en stiekem beleef ik deze graag met mijn zoontje mee!

Tamara

Tamara

Ik ben mama van Michael (7) en Luna (5) ♡ Passie voor koken ♡ Werkende moeder ♡ Netflix addict ♡ lowcarb lifestyle ♡
Tamara

Latest posts by Tamara (see all)